Tek Parukeri Lina gjeni cdo sherbim qe ju nevojitet per cdo dite dhe ne ditet tuaja speciale. 

Bejme: 
Lyerje, Prerje, Make-up, Nuse. 

Pranojme kursante. Per me shume mundet te kontaktoni Linen tek numri i tel: 069 270 6942

Na Kontaktoni

Bejme:

Lyerje
Prerje
Make-up
Nuse
Depilim
Trajtim Flokesh

Na Kontaktoni